Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe ciasteczka, które wszystkim smakują bez względu na wiek i okazję ich konsumpcji:)
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35848
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 132
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 236
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 266
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35848
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 132
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 236
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 266
Składniki
Margarynę, cukier, cukier waniliowy i żółtka rozetrzeć. Stopniowo dodawać mąkę aż zrobi się jednolita masa. Dodać kakao i wiórki kokosowe.
Z masy formować kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Nagrzać piekarnik do 180 stopni i piec ok. 10 minut. Jeśli ciasteczka już wystygna można je posypać cukrem pudrem.