Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę podaje się do obiadu zamiast ziemniaków do białych mięs / nie ryb / i drobiu, polewając ją sosem własnym z mięsa. Spożywa się ją na ciepło, uprzednio podgrzewając na parze – stawiając na garnku z wodą Można też na zimno. (wtedy najlepiej jako surówkę bez dodawania ziemniaków)
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 156
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 403
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 443
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 156
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 403
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 443
Składniki
Cebulę, grzybki i ogórki pokroić w kostkę. Ziemniaki rozdrobnić, buraki ugotowane zetrzeć na grubej tarce w paski, dodać kapustę kwaszoną, sól, pieprz do smaku i wymieszać. Składniki trzeba tak dobrać do smaku / zwłaszcza ogórki, grzybki i kapustę żeby było pikantne ale nie za kwaśne. Całość wymieszać w dużym garnku i podgrzewać na parze.