Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Czerwone gołąbki z kaszą"
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 342
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34675
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 184
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 342
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34675
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 184
Składniki
Grzyby mocz w wodzie przez noc. Osącz, zalej wodą, osól, ugotuj. Odcedź, ostudź, pokrój na kawałki.
Kaszę pęczak zalej 2 i pół szklanki wody, osól. Ugotuj na małym ogniu. Cebule i czosnek posiekaj, podsmaż na oleju. Wymieszaj z pęczakiem, grzybami i jajkami, przypraw.
Kapustę obgotuj, podziel na liście. Wytnij nerwy. Ułóż farsz, zwiń. Ułóż w naczyniu wyłożonym liśćmi, podlej wodą. Piecz godzinę w 200°C.
Czas przygotowania 110 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2,20 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie