Do góry

Dodatki Przepis na:

Czosnkowa bagietka

Czosnkowa bagietka

Autor:

Przepisów i artykułów: 2083 Ocena: 46734

Dodano:

Odsłon: 4926

:) dodatek do zup i nie tylko...

Składniki

  • 1 duża bagietka
  • kilka ząbków czosnku
  • masło
  • sól ,pieprz
5-6 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Bagietkę pokroić w kromki o grubości 3 cm

  2. Każdą kromkę oprószyć solą i pieprzem i lekko natłuścić oliwą z oliwek. Nałożyć czosnek przeciśnięty przez praskę i dodać po małym paseczku masła. Piec w temperaturze 180 stopni przez 5-7 min.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 06 grudnia 2013 Ale fajowy przepis. No kolego powaliłes mnie teraz na łopatki. Odpowiedzi: 4 ▼

8 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń