Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Czosnkowa wątróbka"
Polecam.
Odsłon: 123
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 46
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 584
Polecam.
Odsłon: 123
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 46
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 584
Składniki
Wątróbkę umyj, oczyść, pokrój. Oprósz solą i pieprzem. Obtocz w mące. Czosnek obierz, ząbki przekrój na pół.
Na patelni rozgrzej oliwę z masłem, przesmaż czosnek. Włóż wątróbkę, podsmaż.
Cebule obierz, pokrój w piórka. Wątróbkę przewróć na drugą stronę, dodaj cebule. Dosmaż.
Podawaj z kiszonymi ogórkami i ziemniakami.
<strong>Przepis przysłała Sandra Siebert z Lubonia.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie