Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...ale pyszny.
Odsłon: 733
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 93
Polecam.
Odsłon: 643
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 377
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 180
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5148
...ale pyszny.
Odsłon: 733
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 93
Polecam.
Odsłon: 643
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 377
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 180
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5148
Składniki
Pstrągi oczyścić i oprószyć solą i pieprzem.Pietruszkę umyć,czosnek pokroić na plasterki.Wkładać do pstrąga po gałązce pietruszki i pasterki czosnku,posolić.Pstrągi opanierować w mące i smażyć na maśle na złoty kolor.Udekorować cytryną.Podawać z ziemniakami lub pieczywem.