Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1326
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5132
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 194
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 312
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1326
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5132
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 194
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 312
Składniki
1. Daktyle oraz sodę oczyszczoną zalej gorącą wodą. 2. Odstaw, aż zmiękną i wystygną. 3. Zblenduj na gładką masę. 4. Do miski włóż suche składniki. 5. Następnie mokre i wszystko razem wymieszaj. 6. Przełóż do blaszki keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. 7. Piecz około 50 minut w temperaturze 180°C.
8. Przygotuj polewę czekoladową - wszystkie składniki polewy włóż do rondelka. Podgrzewaj, aż składniki się połączą, a cukier rozpuści. 9. Udekoruj polewą ciasto. 10. Smacznego