Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 237
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 20
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13209
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 237
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 20
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13209
Składniki
piersi pokroić w kostkę. Marchew zetrzeć na tarce jarzynowej, pieczarki i cebulę pokroić w kostkę. Każde z osobna podsmażyć na oleju.
podsmażone składniki wrzucić do jednego garnka, dodać poszatkowaną kapustę pekińską i 3 kostki rosołowe rozpuszczone w szklance wody. Dusić ok. 30 minut.
na koniec dodać słoiczek keczupu WŁOCŁWAWEK i dusić jeszcze kilka minut. Można doprawić według uznania solą pieprzem lub wegetą