Do góry

Dania główne Przepis na:

De volaille

De volaille

Autor:

Przepisów i artykułów: 105 Ocena: 2676

Dodano:

Odsłon: 17137

Soczysta pierś z kurczaka:)

Składniki

  • Pierś z kurczaka 3
  • ser mozarella 3 słupki
  • masło 3 słupki
  • sól,pieprz do smaku
  • koperek suszony płaska łyżeczka
  • jajko
  • bułka tarta do panierowania
  • olej do smażenia
3-4 os. 30 min łatwe drogie

Przygotowanie

  1. Wykroić z piersi kotlety,rozbić tłuczkiem,posypać ,położyć po słupku masła i sera,zawinąć,posypać solą i pieprzem.

  2. Zawinąć kotlety spiąć wykałaczkami,panierować i smażyć na rumiano.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń