Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dostalam dawno temu od cioci a skoro sezon truskawkowy sie własnie zaczyna postanowilam upiec to pyszne ciacho :)
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 54
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 147
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 173
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 394
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 54
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 147
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 173
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 394
Składniki
z żółtek margaryny cukru i maki szybko zagniatamy ciasto dzielimy na 2 czesci polowe wykladamy na blaszke a polowe mrozimy .spód pieczemy 20 minut nastepnie studzimy
z białek ubijamy piane ze szczypta soli nastepnie dajemy stopniowo cukier ciagle ubijajac gdy piana bedzie sztywna wsypujemy budynie i olej dokladnie miksujemy wylewamy na wystudzone ciasto na pianke ukladamy truskawki wieksze owoce dzielimy na mniejsze kawałki na owoce scieramy na tartce zamrozone ciasto pieczemy 40 45 minut w 190 stopniach