Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy, szybki i sycący deser. Wspomnienie lata w styczniu. Dla wielbicieli bitej śmietany i leśnych owoców. Trochę kaloryczny ale cóż, raz się żyje:)
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 696
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 518
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 26
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 79
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 696
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 518
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 26
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 79
Składniki
Borówki rozmrozić i zblendować z 4 łyżkami cukru pudru. Dodać serek mascarpone i dokładnie wszystko razem wymieszać. Schłodzoną śmietankę ubić na sztywno, pod koniec ubijania dodać 2 łyżki cukru pudru. Na dno pucharków nałożyć krem borówkowy, na wierzch bitą śmietanę. Posypać borówkami. Podawać schłodzony.