Do góry

Desery Przepis na:

Deser francuski

Deser francuski

Autor:

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 220

Dodano:

Odsłon: 26130

Znalazłam w sklepie Mousse Czekoladowy, Dr. Oetkera. I zrobiłam eksperyment. Nie lubię dań z proszku, ale czasami... :)

Składniki

  • Mousse czekoladowy, dr. Oetker, 1
  • konfitura wiśniowa, 1 słoik
  • biszkopty, 1 opakowanie
  • wafelek czekoladowy, 1
  • mleko, 300 ml
  • alkohol,, 0,5 kieliszka
5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mus przygotować wedle instrukcji. Pozostałe mleko wymieszac z alkoholem.Biszkopty maczac w mleku. Układać wszystkie składniki warstwami.

  2. 1) pokruszony wafel 2)biszkopty 3) Konfitura 4) Mus czekoladowy itd

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ASIAASIA 19 marca 2011 rzeczywsicie super- polecam rowniez krem jogurtowy

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

mar10iola 29 czerwca 2010 super, sam mus może być dobry, a z podanymi składnikami, może być super pyszny, trzeba wypróbować

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń