Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na pomysł tego deseru wpadłam, gdy zobaczyłam czerwone porzeczki w moim ogrodzie. To właśnie ten deser podałam na zakończenie dzisiejszego obiadu. Bardzo smakował. A przygotowuje się go błyskawicznie.
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 503
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1357
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 87
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 377
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 503
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1357
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 87
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 377
Składniki
Przygotować pucharki. Chia dodać do jogurtów i wymieszać. Odczekać około 10 minut, aż chia napęcznieje. Połowę jogurtów przełożyć do pucharków. Na nie kilka łyżek jagieł. A następnie połowę umytych czerwonych porzeczek. Kolejne warstwy to znów jogurt, jagły i na wierzch porzeczki.