Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 226
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 82
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3319
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 226
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 82
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3319
Składniki
jabłka zetrzeć na tarku, prażyć z cukrem az lekko zbrązowieją i będa miekkie
ugotować budyń z 400 ml mleka, tak by był nieco bardziej gęsty niz zazwyczaj
herbatniki pokruszyć - grubość dowolna
Przekładac całość, po 1 łyżce do pucharków, naprzemiennie, budyń, jabłka,krakersy