Do góry

Przekąski Przepis na:

DIABELSKIE PARÓWKI

DIABELSKIE PARÓWKI

Autor:

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 21

Dodano:

Odsłon: 2467

szybko i tanio

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. parówki pokroić na 3 kub 4 cześci jakie kto woli duże kawalki, ponacinać na krzyż na końcach dość głęboko i smażyć

  2. pieczarki obrac pokroić mniejsze na ćwiartki wieksze na szóstki i oddzielnie smażyc do odparowania wody

  3. ser starkowac

  4. pieczarki i ser dodac do parówek i razem chwile jeszcze smażys aż sie dobrze rozpusci i wymiesza ser

  5. doprawic solą i pieprzem-SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

bea118 27 lutego 2010 Ja znam ten przepis z dodatkiem majeranku,chili i ketchupu,ale nie każdy te przyprawy lubi.Ale jak ktoś lubi w kuchni eksperymentować, to polecam spróbować z tymi dodatkami i wtedy będą prawdziwie diabelskie! Smacznego!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

marcys41 26 lutego 2010 dlatego diabelskie bo jak sie je ponacina na koncach jak pisałam to podczas smazenai brzegi sie wywijaja i wyglada to jak rogi a ostrosci dodaje sie przez pieprz jak kto lubi ostro ale z ta papryka tez moze byc swietnie i ciekawie jak bede robic nastepnym razem dodam jeszcze papryki dzieki za podpowiedz

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

puma86 26 lutego 2010 dlaczego one nazywają się diabelskie ?? myślałam, że bedzie coś z papryką ostrą albo cuś ..

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń