Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobra zupka dla osób chcących zrzucić wagę.
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 8
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 25
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23303
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 423
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 248
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 8
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 25
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23303
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 423
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 248
Składniki
Wykonanie: Dynię obrać, pokroić w kostkę, a cebulę posiekać. Na dyniowym oleju zeszklić cebulę z czosnkiem, dodać pokrojoną dynię i zalać bulionem wołowym. Dusić zupę 15 minut, doprawić do smaku pieprzem i solą oraz kminkiem. Następnie zmiksować, zaprawić jogurtem i posypać sprażonymi pestkami dyni wraz z olejem.