Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie jest stosunkowo szybkie. Ciasto bardzo smaczne i zjada się je bez wyrzutów sumienia.
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 53
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 27
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 885
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 315
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 53
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 27
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 885
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 315
Składniki
Ubić białka na sztywno mikserem. Dodać do nich żółtka, cukier i cukier waniliowy i nadal ubijać. Na koniec dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia.
Ciasto wylać na tortownicę wyłożoną papierem do pieczenia. Średnica tortownicy 22 cm. Na wierzch cienkie plasterki jabłek. Piec w nagrzanym piekarniku 45-50 min.
Po upieczeniu i wystudzeniu posypać cukrem pudrem.