Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lżejsza wersja warzyw bez tłuszczu. Chrupiące , smaczne i zdrowe.Dietetyczne danie i pyszne.
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 39
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 113
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 453
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32636
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 85
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 118
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 39
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 113
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 453
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32636
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 85
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 118
Składniki
Umytą paprykę obieramy i kroimy w paseczki. Marchew z pietruszką i cebulą również obieramy i tniemy w paski. Na pergamin wykładamy najpierw marchew z pietruszką, potem paprykę z cebulą. Dodajemy przeciśnięty praską czosnek i wszystko posypujemy oregano i pieprzem. Zbieramy rogi arkusza pergaminu i związujemy. Pieczemy ok. 30 -40 min w 180 C. Na 5 minut przed końcem pieczenia rozwinąć pergamin i dodać ser.