Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna wersja pysznego obiadu!!! :)
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 211
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 749
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 231
Polecam.
Odsłon: 266
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 211
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 749
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 231
Polecam.
Odsłon: 266
Składniki
Makaron gotujemy al dente (podobno bardziej dietetyczny). Na patelnie kładziemy rozdrobniony mrożony szpinak i dusimy. Dodajemy vegetę, pieprz i przeciśniety czosnek. Po wyparowaniu wody ze szpinaku dodajemy serek Bieluch i mieszamy. Gotowy szpinak mieszamy z makaronem. Na jednej łyżce oliwy smażymy przyprawionego vegetą i pieprzem kurczaka. Usmażonego kroimy na małe kawałki i układamy na makaronie ze szpinakiem.