Do góry

Dodatki Przepis na:

Dip - Krem chrzanowy

Dip - Krem chrzanowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 86 Ocena: 1541

Dodano:

Odsłon: 4310

Fantastycznie nadaje smak wędlince

Składniki

  • jajko 1
  • chrzan słoiczek
  • śmietana gęsta 2 łyżki
  • cukier 2-3 łyżeczki
5-6 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Jajko ugotować na twardo, ostudzić.
    Żółtko utrzeć z cukrem z odrobiną śmietany. Następnie wszystko razem wymieszać, białko pokroić w kostkę.
    Podawać do wędlin.
    Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń