Do góry

Przekąski Przepis na:

Dip,sos do mięska koperkowo-ogórkowy z czosnkiem

Dip,sos do mięska koperkowo-ogórkowy z czosnkiem

Autor: niunia1821

Przepisów i artykułów: 8 Ocena: 88

Dodano: 08.07.2011

Odsłon: 6997

Pyszny sosik do mięs nie tylko grillowanych

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. JOGURT WLEWAMY DO MISECZKI, NASTĘPNIE ŚCIERAMY OBRANEGO OGÓRKA NA TARCE,, DO TEGO WYCISKAMY 2-3 ZĄBKI CZOSNKU,MOŻE BYĆ WIĘCEJ JAK KTOŚ LUBI OSTRZEJSZY SOS, SIEKAMY DROBNO KOPER I WSYPUJEMY WSZYSTKO DO MISECZKI,DOPRAWIAMY SOLĄ I PIEPRZEM I GOTOWE

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń