Do góry

Przekąski Przepis na:

Dip szpinakowy

Przepis dnia 2010-03-12
Dip szpinakowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 123 Ocena: 1951

Dodano:

Odsłon: 9830

Szybki i smaczny dip, idealny z chrupiaca bagietka lub innym chlebkiem

Składniki

  • swiezy szpinak posiekany, 1 szklanka
  • cebulka zielona posiekana, 2 sztuki "lodyzki"
  • majonez light, 1 1/2 lyzki
  • jogurt lub smietana light, 1 1/2 lyzki
  • pieprz,sol
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wszystkie skladniki wymieszac razem i doprawic do smaku. Jesli ktos lubi ostrzejszy smak moze dodac wiecej cebulki

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kasikzaki 13 marca 2010 Zapomniałam dodać zamiast jogurtu i majonezu dałam tylko jogurt grecki bo go uwielbiam. Nie wiem czy tym zepsułam Twój przepis ale jest pycha :):)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Mirabelka 11 marca 2010 Bardzo lubię szpinak :) chętnie wypróbuję przepis, gdy na targu pojawi się świeży :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń