Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna, zdrowa nutella.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 327
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 113
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5101
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32713
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 359
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 282
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 327
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 113
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5101
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32713
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 359
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 282
Składniki
Orzechy laskowe pieczemy 6-8 minut w temperaturze 204 C.
Potrzyj je papierowym ręcznikiem, aby usunąć z nich skórki.
Mielimy w młynku orzechy na masę, a następnie dodajemy wszystkie pozostałe składniki i mieszamy tak długo, aż będzie gładka.