Do góry

Przekąski Przepis na:

domowa pasat jajaeczna.

domowa pasat jajaeczna.

Autor: Kucharz123

Przepisów i artykułów: 12 Ocena: 27

Dodano: 04.02.2010

Odsłon: 1468

Szybka pasta do chlebka lub krakersów:)

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo, ścieramy na tarce, dodajemy starty ser, kukurydzę i pokrojony szczypiorek,

  2. teraz dodać majonez i przyprawy

  3. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

magosa 12 lutego 2010 bardzo pyszne połączenie, ja do tego zestawu dodaję jeszcze śledzika marynowanego pokrojonego w kawałki i jest sałatka śledziowa, można też zamiennie stosowac cebulkę.
Gratuluję młody twórco...

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń