Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokos to istotny składnik deserów brazylijskich. Dzisiaj czas na ciasto kokosowe, oczywiście proste i szybkie w przygotowaniu bo takie lubimy najbardziej. Ciasto nie jest zbyt słodkie. Można jeść go samo ale my proponujemy razem z dżemem czy konfiturą. Dodatkowo wystarczy kawałek by nim się nasycić, ma konsystencję domowej roboty razowca tym samym będąc dobrym pomysłem na śniadanie:-)
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 304
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 73
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5082
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32673
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 350
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 244
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 304
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 73
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5082
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32673
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 350
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 244
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać dokładnie i wstawić do nagrzanego piekarnika (temperatura średnia ok.170C -180C) na 45 minut.