Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser zawiera zaledwie cztery składniki,jest też banalnie prosty.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 132
Polecam.
Odsłon: 766
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 106
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 132
Polecam.
Odsłon: 766
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 106
Składniki
Jogurt,cukier i kawę zmiksować,dobrze schłodzić.Dodać ubitą kremówkę.Uzyskaną masę przelać do zamykanego naczynia,wstawić do zamrażarki do czasu aż lody osiągną właściwą konsystencję.Co godzinę masę należy przemieszać aby równomiernie się zamroziła.Użycie maszynki do lodów znacznie przyśpieszy proces mrożenia.