Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam wszelkie ciasteczka zwłaszcza te domowe ,gdyż wiem co jem .
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 218
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1812
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 285
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 218
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1812
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 285
Składniki
Mąkę mieszamy z proszkiem do pieczenia oraz solą. Masło ucieramy z cukrem na puszysta masę , dodajemy po jednym jajku i dobrze wyrabiamy ciasto. Dodajemy mąkę i bakalie wraz z czekoladą , wszystko dokładnie i delikatnie łączymy.
Z ciasta formujemy kuleczki i lekko rozpłaszczamy, układamy na wyłożonej papierem blaszce i pieczemy ok. 15 minut w 180 C . Smacznego