Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Domowe zrazy wołowo-grzybowe"
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 751
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 102
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 751
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 102
Składniki
Mięso umyj, rozbij, natrzyj solą i pieprzem. Grzyby oczyść i podgotuj.
Obraną cebulę pokrój w drobną kostkę, po czym zeszklij na mocno rozgrzanym oleju. Po chwili dodaj pocięte w paski grzybki i podsmaż.
Przygotowany farsz nałóż na plastry szynki, zwiń w roladki i zepnij wykałaczkami. Obtocz je w mące, a następnie usmaż na rozgrzanym smalcu.
Po chwili włóż mięso do wywaru z kostką rosołową oraz przyprawami. Duś zrazy około 90 minut. Na koniec zagęść sos mąką.
<strong>Przepis nadesłała: Zosia Reps</strong>Źródło: Kurier TV