Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
taki domowy czekoladowy jest o niebo smaczniejszy od kupnego z torebki...
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 206
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 33
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 206
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 33
Składniki
do garnka wlewamy mleko, dodajemy cukier i posiekaną czekoladę. Podgrzewamy na małym ogniu często mieszając do rozpuszczenia czekolady.
W miseczce mieszamy skrobię kukurydzianą i sól; wlewamy do niej około 3/4 szklanki, mleka z czekoladą i mieszamy, tak aby nie było grudek.
Wlewamy masę z powrotem do garnka. Gotujemy budyń mieszając, aż zgęstnieje. Budyń nakładamy do pucharków i gotowe!