Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sekretem domowego burgera jest wg mnie dobrze zrobiony kotlet. Proponuję Ci dziś domowego burgera z frytkami. Co Ty na to?
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 4574
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 84
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 158
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 4574
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 84
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 158
Składniki
składniki na kotlety mieszamy dokładnie, formujemy kotlety i smażymy z obu stron na rumiano Frytki: umyte i pokrojone ziemniaki włóż do wody z lodem na 20 minut następnie rozgrzej olej do 110 stopni i smaż frytki przez ok 20 minut podgrzej olej do 180 stopni i smaż frytki do żądanego stopnia wysmażenia tak przygotowane frytki będą chrupiące