Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy, własnej roboty deser z malin jest najlepszy.
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 59
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 37
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 898
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 324
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 59
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 37
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 898
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 324
Składniki
Wykonanie: Maliny opłukać, zmiksować(kilka odłożyć do dekoracji), następnie gotować na wolnym ogniu do uzyskania objętości 1 szklanki. Żelatynę namoczyć w dwóch łyżkach zimnej wody z czterema łyżkami cukru i szczyptą soli. Połączyć z malinami, wymieszać- zagotować i odstawić do wystygnięcia. Śmietankę ubić z 1 łyżką cukru i cukrem waniliowym, wymieszać z malinami (odrobinę śmietanki odłożyć). Przełożyć do salaterek, ozdobić malinami i śmietanką, dobrze schłodzić w lodówce i podawać.