Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótki film jak przygotować domowy majonez.
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 123
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6868
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 123
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6868
Składniki
Żółtko jajka roztrzepujemy blenderem powoli dolewając olej. Należy uważać aby nie dodać naraz zbyt dużej ilości oleju, gdyż może nam się zważy. Jak majonez uzyska konsystencję masła dodać przyprawy do smaku.