Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Domowy pasztet"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 48
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 103
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 48
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 103
Składniki
Udziec, wątróbki, boczek zmiel w maszynce. Cebulę pokrój, zeszklij na oleju. Do mięsa dodaj cebulę, żurawinę, pokrojoną paprykę, wbij jajka. Wymieszaj i przypraw.
Formę posmaruj tłuszczem, posyp bułką tartą, włóż masę mięsną, wyrównaj wierzch. Piecz 70 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 170°C. Wyjmij z formy, ostudź. Podawaj z sosem.
<strong>Przepis nadesłała Elżbieta Pawelec z Elbląga</strong>Źródło: Takie jest życie