Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne połączenie,ryby i fasoli,serdecznie polecam:)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 93
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 203
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 211
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 93
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 203
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 211
Składniki
Cebulę,czosnek pokroić w cieńkie plasterki ,dać na patelnię z oliwą,dodać tymianek,paprykę wędzoną i smażyć 5min. Paprykę oraz papryczkę chili bez nasion pokroić w paski i dodać na patelnię.Smażyć kolejne 5 min. Dodać pomidory oraz fasolkę wraz z zalewą i dusić wszystko około pół godz. Dodać pokrojonego dorsza i dusić pod przykryciem 15 min.Uważać przy mieszaniu by ryba nie rozleciała się. Na końcu skropić sokiem z cytryny. Podawać z ryżem lub pieczywem.
Smacznego życzę!