Do góry

Dania główne Przepis na:

Dorsz po Kapitańsku

Dorsz po Kapitańsku

Autor: motyler

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 9

Dodano: 23.10.2010

Odsłon: 1895

Dorsz w innej odslonie mniammm pychotka

Składniki

  • dorsz filet 4szt, okolo 1kg
  • ciasto naleśnikowe, tak około szklanki
  • ziemniak starty na grubych oczkach, 1szt duzy
  • sol ,pieprz ,olej
5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. filety sole i pieprze wczesniej kroję w fileciki nie duze kawałeczki ,mocze w cieście nalesnikowym i optaczam w ziemniaku smaże na glębokim tłuszczu:) smaczenego :) polecam kazdej leniwej jak ja gosposi domowej :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń