Do góry

Przekąski Przepis na:

Dorsz w dietetycznym sosie chrzanowo- koperkowym

Dorsz w dietetycznym sosie chrzanowo- koperkowym

Autor:

Przepisów i artykułów: 2225 Ocena: 13306

Dodano:

Odsłon: 747

Smaczna przekąska dla niespodziewanych gości.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Kostki rozmrozić. W między czasie przygotować sos: zmieszać chrzan z jogurtem, wbić jajko, doprawić solą, pieprzem i koperkiem. Obtoczyć dorsza sosem, posypać otrębami. Zapiekać 30 minut w temp. 170-180 stopni.
    Opcjonalnie podawać skropionego cytryną.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń