Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Dorsz w miodowej marynacie"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 610
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 44
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 935
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 610
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 44
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 935
Składniki
Marynata: wszystkie wymieszaj. Ryby umyj, osusz, natrzyj marynatą. Odstaw na godzinę w chłodne miejsce.
Ryby ułóż w lekko natłuszczonym naczyniu żaroodpornym, skrop resztą marynaty. Piecz ok. 40 minut w temp. 190°C. Korzeń chrzanu oczyść, zetrzyj na tarce. Posyp ryby.
Czas przygotowania: 50 min. Ilość porcji: 6. Cena za porcję: 4 zł.
Przepis przysłała Lucyna Stachowska z Czerwonej Wody</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie