Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 95
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 204
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 212
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 95
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 204
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 212
Składniki
Ryby umyć , odcisnąć , oprószyć solą i pieprzem. Następnie obtoczyć rybę w mące i usmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Paprykę pokroić w paski , podsmażyć na oleju w którym smażyła się ryba. Śmietanę doprawić do smaku i zalać paprykę . Wymieszać, włożyć rybę i dusić potrawę przez 20 minut.