Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska ze smażonego dorsza do chleba.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 22558
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 399
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 214
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 146
Polecam.
Odsłon: 168
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 22558
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 399
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 214
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 146
Polecam.
Odsłon: 168
Składniki
Opłukany,osuszony filet kroimy na kawałki. Każdy kawałek dorsza doprawiamy solą i pieprzem cytrynowym, umieszczamy w pojemniku, zakrywamy i odstawiamy na kilka godzin do lodówki.Po tym czasie smażymy na gorącym oleju z obu stron na rumiany kolor. Podajemy z bazylią cytrynową do pieczywa lub z ziemniakami i surówką. Smacznego!!!