Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Dorsz z jarzynami"
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 924
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 38
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 87
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 64
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 924
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 38
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 87
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 64
Składniki
Marchewki, cebulę pokrój w plasterki, a imbir zetrzyj. Nerkowce zrumień na patelni i ostudź. Marchewkę, cebulę i imbir podduś na patelni z masłem. Dodaj szczyptę soli, pieprzu, gałki muszkatołowej, curry, łyżkę soku z cytryny i bulionu w proszku. Szpinak włóż na 2 min do posolonego wrzątku. Potem odcedź, przelej zimną wodą, osącz. Wymieszaj z warzywami i nerkowcami.
Filety oprósz solą, pieprzem, i usmaż. Ułóż na sałatce porozkładanej do miseczek.
Czas przygotowania: 40 min 330 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień