Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Dorsz z warzywami"
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 199
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 38
...ale pyszny.
Odsłon: 99
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 199
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 38
...ale pyszny.
Odsłon: 99
Składniki
Fasolkę gotuj przez 3 minuty. Następnie odcedź i odstaw, aż obcieknie. Około 1/4 fasolki drobno pokrój, po czym połącz z posiekanym koperkiem i startym parmezanem. Filety rybne opłucz i osusz. Ostrym nożem zrób w nich nacięcie. Kieszonki nafaszeruj przygotowanym nadzieniem i zepnij wykałaczkami. Ryby oprósz solą oraz pieprzem.
Skrop sokiem z cytryny. Z jajek i mąki przygotuj rzadkie ciasto. Nafaszerowane filety obtocz w cieście, bułce tartej i usmaż na złoty kolor. Cebulę obierz i drobno posiekaj. Podsmaż wraz z pozostałą fasolką. Dopraw do smaku i podawaj jako dodatek do filetów.Źródło: Na żywo