Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Dorsz z warzywami"
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Polędwiczki z dorsza umyj, osusz i obficie skrop sokiem z cytryny.
Oliwę z oliwek wymieszaj z solą, pieprzem, ziołami prowansalskimi oraz słodką papryką. Zanurz rybę w marynacie i wstaw na noc do lodówki.
Następnego dnia usmaż ją na patelni lub upiecz na grillu.
Ziemniaki obierz lub dokładnie wyszoruj. Z namoczonej w zimnej wodzie fasolki oderwij twarde końce i wyciągnij nitki.
Warzywa ugotuj w garnku na parze. Serwuj je z gorącym dorszem, posypane posiekaną natką.
Czas: 45 min. 1 porcja = 340 kcalŹródło: Kurier TV