Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli proste i szybkie danie na leniwy niedzielny obiad ;-)
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32540
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 38
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 63
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 901
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 324
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32540
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 38
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 63
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 901
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 324
Składniki
Dno naczynia żaroodpornego smarujemy olejem. Oczyszczone polędwice przekrawamy na połowę i układamy w naczyniu, z umiarem solimy.
Paprykę czerwoną oraz papryczkę chili kroimy w małą kostkę i w miseczce dokładnie mieszamy w serkiem Philadelphia oraz odrobiną soli. Gotową masę rozkładamy na wierzchu ryby
Całość zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do 190 st. C przez 20 min. No i gotowe, smacznego !!!