Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Drób z kieszonką paprykowy"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 182
Polecam.
Odsłon: 864
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 161
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9273
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 182
Polecam.
Odsłon: 864
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 161
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9273
Składniki
Cebulę obierz, pokrój w kostkę. Papryki oczyść, pokrój w kostkę. Olej rozgrzej na patelni, podsmaż warzywa. Przypraw do smaku solą, pieprzem i słodką papryką.
W filetach wytnij kieszonki. Oprósz solą, pieprzem, skrop sokiem z cytryny i olejem. Kieszonki napełnij warzywami. Otwór zepnij wykałaczkami.
Mięso obsmaż na patelni na oleju z każdej strony. Przełóż do naczynia żaroodpornego. Piecz 20 minut w 180°C.
Czas przygotowania: 40 min, ilość porcji: 2, cena za porcję: 2,70 złŹródło: Chwila dla Ciebie