Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 558
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 91
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 558
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 91
Składniki
Piersi kurczaka umyć, zdjąć błonkę. Każdą pierś przekroić w poprzeg a następnie na pół, posolić dodać pieprz, paprykę, pietruszkę i zioła.
Każdy plasterek sera żółtego przekroić wzdłuż a następnie na pół. Wziąć mieso położyć na nie ser zwinąć, przekuć wykałaczką. Smażyć z każdej strony, aż mięso zmięknie a ser się roztopi.
Podawać z sałatką. Posypać świeżą natką :) Smacznego :)