Do góry

Przekąski Przepis na:

drobiowy warkoczyk

drobiowy warkoczyk

Autor:

Przepisów i artykułów: 151 Ocena: 3781

Dodano:

Odsłon: 22692

efektowne i smaczne

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wypłukać mięso i pokroić w paski, każdy pasek spięć wykałaczką aby powstały 3 równe paski, zapleść warkocz z mięsa , na końcach też spiąć wykałaczkami. Dać na rozgrzany tłuszcz posypać przyprawami , podpiec przewrucić na drugą stronę i też posypac przyprawami , smażyć na wolnym ogniu , przewracając kilka razy.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ibukosia1 18 listopada 2010 ja robię warkocze z polędwiczek wieprzowych, też są super

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Nadinka23 16 sierpnia 2010 oryginalny przepis mówi o marynowaniu mięsa w sosie sojowym-przepis nazywa się "warkocz Boryny"

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

lasuch-09 11 sierpnia 2010 Fajny pomysł. Do tego fasolka szparagowa - pycha. Będę musiała spróbować.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń