Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Racuszki wyszły delikatne i chrupiące,bardzo smaczne,polecam:)
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1715
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 220
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 159
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1715
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 220
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 159
Składniki
Mąkę,jajko,sól,drożdże i pieprz dać do mleka i zmiksować na gładką masę. Seler zetrzeć na grubych oczkach tarki,rzodkiewkę pokroić ,koperek posiekać. Dodać do masy i wymieszać. Kłaść łyżką na rozgrzane masło i smażyć z dwóch stron. Odsączyć na ręczniku papierowym. Można podawać ze śmietaną lub sosem czosnkowym. Z tej porcji wyszło mi 12 średnich placuszków. Smacznego życzę!