Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi kapustkę na pewno polubi przyrządzoną ją w ten sposób.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Poszatkować kapustę,marchew pokroić w plasterki.Do garnka dodać łyżkę margaryny i wrzucić kapustę.Kapusta puści sok ale można podlać ją odrobiną wody. Dodać marchewkę.Dusić wszystko na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając.Doprawić vegetą i pieprzem.
Kiedy kapusta i marchew będą miękkie dodać sparzony i obrany ze skórki,pokrojony na małe cząstki pomidor.Dusić jeszcze chwilę.
Wymieszać z 4 łyżki śmietany z dwiema łyżkami koncentratu i dodać do kapusty,wszystko wymieszać.
Na koniec dodać posiekany koper.