Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Duszona wołowina"
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 175
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 175
Składniki
Mięso pokrój w grubą kostkę, oprósz mąką, obsmaż w garnku na złoty kolor, wyjmij z garnka.
Warzywa pokrój w plastry. Obsmaż w tym samym garnku, co mięso. Dodaj koncentrat, musztardę, ziele oraz liść. Smaż chwilę razem.
Dodaj mięso, wlej ok. 600 ml wody. Kapustę poszatkuj drobno i dodaj do garnka. Gdy lekko zmięknie dodaj esencję Knorr. Zmniejsz ogień i duś do momentu, gdy mięso będzie miękkie.Źródło: Takie jest życie