Do góry

Dania główne Przepis na:

duszone maślaczki

duszone maślaczki

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 6

Dodano:

Odsłon: 1964

łatwe, smaczne

Składniki

5-6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. maslaczki myjemy , obieramy ze skórki

  2. dusimy pokrojone z cebulką pokrojoną w kosteczke z dodatkiem łyzki masła, dodajemy sól, pieprz , ziele angielskie , listki laurowe ....

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

diabel 18 września 2010 mniam tak samo dusilam podgrzybki i teraz co sobota robie zupke grzybowa tylko do tego wszyskiego trzeba dodac bulionik , smietanke i zacierki pycha!!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń